COOL-FX IS EEN WATERGEDRAGEN DAKCOATING DIE SPECIAAL IS ONTWIKKELD OM ZONNESTRALING TE REFLECTEREN.

In de zomer tijdens warm weer kunnen daken tot meer dan 70 C warm worden. Deze opwarming veroorzaakt een ongewenste temperatuur onder het dak. Door het aanbrengen van COOL-FX dakcoating op het dakoppervlak zal veel van de zonnestraling gereflecteerd worden.

De behandelde dakoppervlakken kunnen maar liefst tot 40 C koeler zijn in vergelijking met onbehandelde daken. Dit kan resulteren in een binnentemperatuur die tot 7 C lager ligt en kan een aanzienlijke hoeveelheid energie besparen.

COOL-FX zal geleidelijk van het dak slijten en het dak zal terugkeren naar zijn oorspronkelijke kleur voor optimale warmteopname in de wintertijd.

Bescherm uw personeel, dieren of producten..

Ook dit jaar hadden we op 31 maart alweer een 'hitterecord'. Wees goed voorbereid op de zomer en plan uw coating tijdig.

COOL-FX IS ONTWIKKELD VOOR ONDER ANDERE:

  • Schuurdaken (gegalvaniseerd, metaal)
  • Bitumen en grinddaken van commerciele gebouwen en kantoren
  • Dakramen

VERWIJDERING
De gemiddelde tijd dat COOL-FX slijt vanwege de weersomstandigheden is 4 maanden. Slijtage is afhankelijk van de weersomstandigheden en de gebruikte concentratie. Bij gebruik op poreuze oppervlakken zal het langer duren tot COOL-FX verdwenen is.

MILIEU
Bevat geen ingrediënten die schadelijk voor het milieu zijn. De organische ingrediënten in COOL-FX zijn biologisch afbreekbaar.

PRODUCT SUPPORT PRODUCENT
Mardenkro BV, Geerstraat 8 5111PS Baarle-Nassau – Nederland
Telefoon +31 (0)13 507 5399
sales@redusystems.com
www.mardenkro.com

 
Chat openen